May the force be with Klopp

Tidak lama dahulu, Liverpool adalah pasukan hebat yang hanya tewas sekali. Sekali sahaja. Di bawah kendalian Klopp, revolusi yang dipimpinnya berjaya mara dan menyerbu pangkalan EPL dengan penuh kejayaan. Kejayaan yang datang dengan memberi kegerunan kepada pihak lawan.

Semua orang berkata akan kehebatan dan kegarangan Liverpool di bawah pimpinan Klopp. Malah ada cakap-cakap bahawa Liverpool mampu menjulang kejuaraan pada musim ini. Begitulah dasyatnya bila Klopp memejamkan mata beliau dan force langsung bersamanya.

Namun apakan daya, pelangi tidak sampai ke petang, hujan turun di tengahari. Force yang menyelubungi Liverpool tidak lama! Setelah saya menyiasat, mengkaji dan menganalisa malapetaka apakah yang sebenarnya menimpa Liverpool, akhirnya saya berjaya menemui jawapan.

Rupanya sejak Gerrard pulang dari Hollywood, force Liverpool telah terganggu. Force tidak lagi bersama Jurgen Klopp, aduhai malang seribu kali malang! Sesungguhnya force itu perkara yang nyata dan Gerrard telah mengganggu force Liverpool.

Teman-teman, marilah kita doakan supaya Gerrard cepat pulang ke Hollywood dan tidak mengganggu force yang sedia ada.

May the force be with Klopp!  

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s